echtTOIR

040 bruidsreportage


Voor deze bruidsfotografe hebben we een passende website ontwikkeld waarin alles draait om de prachtige foto’s. Daardoor ziet de bezoeker direct welke stijl fotografie er gehanteerd wordt, en of deze aansluit bij de wensen van de bruiloft.

Bekijk project

Proef direct de sfeer

Wanneer je de website opent zie je direct de prachtige foto’s van verschillende bruiloften. De stijl van de fotografe is direct zichtbaar, waardoor je al snel ziet of dit bij jou past. Een goede klik tussen bruidspaar en fotograaf is immers een must!

Scanbaar en duidelijk

Bezoekjes aan websites zijn vaak vluchtig en snel, daarom is het portfolio zo scanbaar mogelijk gemaakt. In één oogopslag zie je verschillende soorten foto’s, waardoor je direct alle mogelijkheden kunt zien. Maar ook als de bezoeker wat meer wil weten, dan kan hij/zij terecht op de informatieve pagina’s.

Eenvoudig te beheren

Het beheren van een website kan ingewikkeld zijn, maar dat hoeft niet! 😉 Ook deze website is eenvoudig te beheren, waardoor er zo min mogelijk uren verloren gaan in het onderhouden en updaten van de website. 

    Graag een keer sparren?