echtTOIR

Microlab Academy


Voor het nieuwe concept Microlab Academy hebben we een uitgebreide website mogen ontwikkelen. Dit nieuwe concept vraagt om veel interactie van de gebruikers waardoor UX bij dit project nog een schepje extra aandacht verdiende. Zo kunnen gebruikers zonder moeite hun doelen bereiken.

Bekijk project

Usability voorop!

Twee keer nadenken is niet nodig! Wanneer de website voor het eerst geopend wordt zie je al snel wat het doel van de website is. Verschillende evenementen verschijnen, die gefilterd kunnen worden op o.a. soort en datum. Zo kan de gebruiker eenvoudig het evenement vinden waar hij of zij naar op zoek is!

Uiteraard responsive

Het meeste internetverkeer gaat via mobiel. Daarom besteden wij bij ieder project extra aandacht aan responsiveness waardoor de website op ieder device goed te gebruiken is. Of het scherm nou groot of klein is, de website blijft eenvoudig bestuurbaar.

Maatwerk website

Voordat we van start gingen met de bouw hebben we uitgebreid gekeken wat de wensen en eisen voor de website waren. Eenvoudig te beheren, prettige userflow en een duidelijke structuur waren vereisten om deze website een succes te maken. Wij hebben alles uit de kast getrokken om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan deze wensen.

Graag een keer sparren?