echtTOIR

Microlab Events


Naast het huren van werkplekken, zijn bij Microlab ook ruimtes te huur als locatie voor een evenement. Deze website toont verschillende type evenementen en laat zien hoe het huren van ruimtes in zijn werk gaat. Wij mochten dit concept voorzien van een passende website.

Bekijk project

Prettige userflow

De gebruiker bezoekt de website natuurlijk met een doel: informatie vinden en bij interesse een offerte aanvragen. Dankzij de prettige website structuur kan de gebruiker eenvoudig navigeren naar de gewenste informatie. Voor iedere soort aanvraag is er een passende pagina die de gebruiker voorziet van de juiste info en ze vervolgens doorverwijst naar het aanvraagformulier. Hierdoor hoeft een bezoeker nooit lang te zoeken!

Aansluiting op huisstijl

Dankzij de herkenbare kleuren en vormen is meteen te zien dat deze website onderdeel is van Microlab. Om dezelfde look en feel te geven aan de website zijn bestaande elementen gebruikt ter inspiratie. Daardoor valt ook deze website binnen de huisstijl en ervaar je meteen het Microlab gevoel.

Mobielvriendelijk

Je website kan tegenwoordig niet meer zonder een mobielvriendelijk design. Het meeste internetverkeer verloopt namelijk via mobiel. Daarom zorgen wij er bij al onze websites voor dat ze prettig te gebruiken zijn op mobiel, zo dus ook de website voor Microlab Events.

Graag een keer sparren?