echtTOIR

Qantiki


Wanneer je de website voor het eerst bezoekt is direct duidelijk wat het merk Qantiki inhoudt. De stoere robuuste look van de natuurstenen armbanden komt direct naar voren. Zowel het design als de technische bouw van de website is door ons gerealiseerd. Daarnaast worden alle visuals door ons verzorgd. Ondertussen wordt de website continu door ons geanalyseerd en geoptimaliseerd voor een optimale conversieratio.

Bekijk project

Continu optimaliseren

Het ontwikkelen van een webshop is niet afgerond bij de livegang van de website. Nu gaat het pas echt leuk worden: analyseren, testen, optimaliseren. Deze webshop wordt continu geanalyseerd om te kijken waar de gebruikers moeite hebben met het doen van een aankoop. Mist er wellicht informatie? Zijn de afbeeldingen aantrekkelijk genoeg? Zijn er bepaalde blokkades in de website? Middels de analyses vinden we antwoord op al deze vragen.

Eenvoudig te beheren

Het beheren van een webshop kan veel tijd kosten. Daarom hebben we alles uit de kast getrokken om dit zo eenvoudig mogelijk te maken. Het toevoegen van producten is erg eenvoudig. Daarnaast kan de voorraad makkelijk bijgehouden worden. Appeltje eitje.

Mobielvriendelijk

Het meeste shopverkeer voor deze website gaat via mobiel. Het is daarom belangrijk dat de webshop goed responsive is en eenvoudig te gebruiken is op mobiele apparaten. Uiteraard hebben we webshop daarvoor geoptimaliseerd. Alles is eenvoudig te bedienen en de website laadt snel. Op die manier zullen mobiele gebruikers de website met plezier gebruiken.

Graag een keer sparren?