echtTOIR

Sà-Nùk


Bij de eerste blik op de website, waan je jezelf al op de markten in Azië, waar Sà-Nùk haar producten inkoopt. Een webshop op maat die perfect aansluit bij de wensen van zowel klant als gebruiker. Wij hebben deze producten een passend digitaal podium geboden, zodat heel Nederland eenvoudig kan bladeren tussen de sieraden, tassen en decoraties.

Bekijk project

Gebruikerservaring staat voorop!

Om het voor de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken om een bestelling te plaatsen, hebben we de gehele userflow geoptimaliseerd. De website zit vol kleine interacties waardoor de website eenvoudig in gebruik is. Zo zie je bijvoorbeeld een duidelijke notificatie wanneer er iets in het winkelmandje gestopt wordt, of wordt verwijderd.

Maatwerk functies

Om de unieke producten in de webshop extra aandacht te geven, zijn deze voorzien van de Sà-Nùk stempel. Hieraan is te zien dat deze producten handgemaakte ‘one of a kind’ producten zijn. In het CMS is eenvoudig aan te geven welke producten uniek zijn, waardoor het product automatisch een stempel krijgt.

Makkelijk te beheren

Het beheren van een webshop kan erg tijdrovend zijn, daarom is het van belang dat de webshop eenvoudig in gebruik is. Om dit te realiseren hebben we het CMS zo prettig mogelijk ingericht waardoor  de voorraad en de producten eenvoudig bij te houden zijn in het CMS.

Het is echt precies wat ik wilde en wie ik ben! Jullie hebben geweldig advies gegeven, zijn extreem goed in jullie werk en bovenal fantastische mensen. Thanks a million!

— Loes Fransen, Eigenaar van Sà-Nùk

Graag een keer sparren?