echtTOIR

Verdala


Een prettige manier om jouw droomvakantie naar Italië te boeken. Verdala biedt een groeiend aantal accommodaties met een prachtige ligging. Onze taak was om een maatwerk website te ontwikkelen waarbij je zonder moeite een een geschikte accommodatie kunt zoeken, en natuurlijk direct kunt boeken.

Bekijk project

Een website op maat

Binnen een korte tijd hebben we een website kunnen realiseren die voorzien is van alle nodige functionaliteiten. Een ingebouwd boekingssysteem, zoek en boek functie, koppeling tussen accommodaties en parken… kortom: een website die perfect op maat is gemaakt.

Focus op gebruikers

De bezoeker wil natuurlijk zo makkelijk en snel mogelijk zijn ideale vakantiebestemming vinden. Hoe makkelijker dit gaat, hoe meer aanvragen de website zal krijgen. Wanneer de website bezocht wordt is vanuit de homepage direct een filtermogelijkheid te zien om jouw droombestemming te vinden.

Eenvoudig te beheren

De website is eenvoudig zelf te beheren. Zo zijn parken, accommodaties, faciliteiten, beschikbaarheid, afbeeldingen en meer zelf aan te passen. Hartstikke fijn natuurlijk: alles is op je gemak na te lopen en kleine aanpassingen zijn zelf te maken.

Graag een keer sparren?