echtTOIR

Zlim


Voor Zlim en haar 17 vestigingen hebben we een geheel nieuwe website neergezet. De Zlim website heeft extra aandacht gekregen op gebied van vormgeving. Waar de website voorheen wat statig, leeg en wit was, is nu volop kleur, video’s en content toegevoegd. Daarnaast heeft alles een logische plek gekregen waardoor de bezoeker niet lang hoeft te zoeken naar de gewenste info.

Bekijk project

Professionele uitstraling

Een professionele website ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook een prettige interactie met de gebruiker. De nieuwe huisstijl van Zlim is toegepast over de gehele website, waardoor de website een frisse look heeft. Verder is de indeling van de website zodanig aangepast dat het navigeren voor de gebruiker eenvoudiger geworden is.

Maatwerk development

We gaan graag zo efficiënt mogelijk te werk. Om die reden kiezen we vaak om een bestaand thema aan te schaffen en deze verder op maat te maken. Zo is er al veel voorwerk gedaan en zijn we zo min mogelijk tijd kwijt aan het bouwen van onze producten. Op deze manier kunnen we voor ieder budget een passende website van hoge kwaliteit bieden.

Eenvoudig te beheren

Ook deze website is eenvoudig te beheren. Dankzij het CMS WordPress zijn afbeeldingen, video’s en teksten eenvoudig aan te passen. Daarnaast is het een ideaal systeem om regelmatig blogs mee te plaatsen. In een handomdraai is de website weer helemaal up-to-date.

 

Graag een keer sparren?