echtTOIR

ZoZitWet


Voor ZoZitWet hebben we een uitgebreid platform ontwikkeld. Van concepting tot het programmeren van verschillende inlogsystemen met meerdere rollen. Daarnaast verzorgen we de social media marketing om het nieuwe merk onder de aandacht te brengen.

Bekijk project

De gebruiker staat centraal

ZoZitWet is een platform met meerdere doelgroepen. Zowel rechtzoekenden als advocaten als juridisch tekstschrijvers maken gebruik van het platform. Het is belangrijk dat iedere doelgroep het platform zo prettig mogelijk kan gebruiken. Daarom hebben we ons verplaatst in de doelgroepen en hebben we vanuit hun wensen het project gerealiseerd. Het goed analyseren en testen van het platform is daarom een belangrijk onderdeel.

Functionaliteiten op maat

Dit platform is geheel op maat gebouwd. Van inlogmogelijkheden met verschillende rollen tot het tonen van een dashboard voor iedere aparte rol. Er zijn talloze functies ontwikkeld om het de gebruikers zo eenvoudig en waardevol mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan chatsystemen, filters, uploadmogelijkheden, functies om uploads goed te keuren, het automatisch aanmaken van een profiel en nog veel meer.

Social media

Voor ZoZitWet verzorgen we ook de social media. Zowel op Instagram, Facebook en LinkedIn. Het succes van de verschillende posts wordt continu geanalyseerd om de toekomstige posts zo effectief mogelijk in te kunnen zetten.

Graag een keer sparren?